Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Каменчани празнуват

01 май 2011, Неделя | 13:27 | празник

Великденско настроение в клуб на пенсионера- Каменица

Празненство в клуба на пенсионерите в каменицаВеликденско настроение изпълни залата на културния клуб на пенсионера в кв. Каменица, с председател Мария Къдреева. По традиция всеки вторник възрастните хора се събират в своя така наречен дом, за да разменят впечатления, да отпразнуват някое събитие, да организират тематично тържество или просто да поприказват и общуват на воля. Не пропускат и рождените дни на рождениците през  месеца. В този последен вторник на месец април великденските празници , родените през месеца и именниците бяха повод за веселото празнуване и истинското оживление.

Изложба в пенсионерския клуб в КаменицаМного от членовете на клуба пристигнаха с букети и писани великденски яйца. Във фоайето на клуба  с много любов, въображение и почит към великденските традиции бе подредена малка великденска изложба. Тържествената част на събитието бе открита от Мария Къдреева, която също бе рожденичка. Тя поздрави всички празнуващи  и се обърна с топли думи към всеки един от тях. Веселата част на тържеството сътвориха мъжкият състав на каменския културен клуб на пенсионера и певческия състав към ОНЧ „Васил Левски 1893” – Каменица.

Get Adobe Flash player

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени