Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Караоке“ в „Слънце, радост, красота”

01 юли 2013, Понеделник | 20:23 | култура

„Караоке“ с участие в международен фестивал

Мария Лекова - ВГ

12-тото издание на международния детски фестивал „Слънце,радост ,красота” –гр.Несебър и тази година събра 5200 участника от 9 страни.Прекрасното дефиле ,изпълващо с положителна енергия целия Несебър, бе внушаващо. Химните на държавите –участнички огласяха прекрасния залив и залязващото слънце ,а на вечерното небе заискри заря ,посветена на този форум ,събиращ деца-таланти  от цял свят.

            За седма поредна година участва и вокална група „Караоке”към читалище „Отец Паисий-1893” с ръководител Юлиана Ковачева.Всяко участие там носи призови места. Миналата 2012 година бе връх- 7 медала във всички категории на изпълнителското изкуство.И тази година не се посрамихме-трето място за новата звездичка на групата –Мария Лекова само на 6 години и поощрителна награда за Лилия Радойчева и тя на 6 години.Изключително успешен дебют на най-малките,които се пребориха с руски и украински школи.Диплом за принос в развитието на музикалното изкуство и работата с деца таланти получи и ръководителката Юлиана Ковачева.От сърце родители и деца изказваме своята благодарност на Община Велинград и лично на Кмета Иван Лебанов за подкрепата и осигурения превоз.

                                                                         Група родители

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени