Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Караоке" с блестящо начало на Нова творческа година

09 февруари 2015, Понеделник | 11:28 | култура

"Караоке" се представи блестящо в Националния конкурс "Път към славата"

На 31-ви януари и 1-ви февруари в зала Средец –София се проведе Национален конкурс „Път към славата” под патронажа на г-жа Янка Такева –Синдикат на българските учители,Министерство на образованието и науката, Арт център Кърнолски и зала Средец.

Директор на фестивала е г-жа Снежана Полихронова –Кърнолски.В продължение на двата дни се състезаваха таланти от 4 до 30 години в направления хорови и вокални формации,солисти,танцови състави/модерен балет ,характерни танци,фолклор ,хип-хоп /мажоретни състави, цирково изкуство,оркестри, инструменталисти /духови,фолклорни/ и др.

Децата от вокална група „Караоке” към читалище „Отец Паисий-1893”-Велинград взеха участие в категории солисти и вокални формации.Отново летящ старт за годината.От шест изпълнения –шест медала.В първа възрастова група четвърто място завоюваха Мария Лекова и Лилия Радойчева , а Ани Ушева завоюва бронзовия медал при изключително многобройна конкуренция,както и ваучер за отстъпка за участие на фестивала в Малага -Испания. Кристина Попова и прекрасното и „Експрес танго” във втора възрастова завоюва трето място.Секстет „Pаrаdise”/Иванка Средкова,Наташа Златева,Ели Баева,Диана Чолакова,Георги Филипов и Сонай Юсеин/завоюваха второ място при вокалните формации и спечелиха ваучер с намаление за участие във международен фестивал в Малага Испания. И в трета възрастова група първото място е отново за Сонай Юсеин.Освен ваучера и за индивидуалната му покана за Испания ,той печели една още по стойностна награда-запис на негова песен в аудио видео студио „DIGITAL PLUS” професионален звукозапис и мастъринг на песен. По време на изпълненията на сцената на славата изпълненията на талантите от Велинград бяха забелязани от г-н Ивайло Гюров от Българска Национална Телевизия и децата са поканени за участие в детско предаване "Милиони мечти”. Ръководителката на групата Юлиана Ковачева получи диплом за изключително висок професионализъм. Едно блестящо начало на новата творческа година за красивите и талантливи деца на Караоке. Велинград може да се гордее с тях!!!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени