Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Караоке" отново с награди

14 април 2011, Четвъртък | 14:14 | общество

"Караоке" с награди от национален конкурс

КараокеНа 8 , 9 и 10 април в кино “Гео Милев”- гр. Пловдив се проведе 8-ми поред Национален фестивал за детска забавна песен, организиран от Министерство на образованието, младежта и науката, Община Пловдив, Обединен детски комплекс, Регионален инспекторат, Сдружение “Лъчи” и естрадно студио ”Прима”. Целта на фестивала е да съдейства за откриването на млади таланти и даде възможност за изява на творческите им заложби и дарования под прецизната оценка на Жан Пехливанов / Председател на журито и преподавател в Музикалната академия, композитор, Йосиф Герджиков /преподавател, композитор/, както и представители на всички институции съорганизатори.

Милена КадрееваУчастваха 230 деца от 21 града във възрастови граници от 6 до 18 години като индивидуални изпълнители, дуети, формации. Вокална група ”Караоке” към читалище ”Отец Паисий-1893” с ръководител Юлиана Ковачева спечелиха трето място от 12 групи, между които и музикални училища.Специална награда на журито получи Милена Кадреева, връчена и лично от Главен експерт Геновева Черкезова от  МОМН. Поредното достойно представяне на децата на Велинград на малкия “Music Idol” в Пловдив.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени