Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Отново награди за Караоке

18 май 2010, Вторник | 16:35 | култура

Девети Международен конкурс за млади изпълнители „Нота по нота”

Караоке на конкурс в ПазарджикНа 15, 16, 17 май в Младежки дом в град Пазарджик се проведе 9 Международен конкурс за млади изпълнители „Нота по нота”. В него взеха участие 178 деца от цялата страна и чужбина. Председател на журито - Красимир Гюлмезов, останали членове - Мая Райкова - продуцент на БНР, Хайгашод Агасян - артист-композитор, международно жури и студенти от музикалната академия-специалност джаз и поп пеене. Конкурсът се проведе в следните категории:

1-ва група- до 9 години
2-ра група- от 10 до 15 години
3-та група- до 18 години.

Сонай и Мими от КараокеВъв втора група като индивидуални изпълнители се състезаваха Сонай Юсеин , Мария Пашова и Теодора Алексиева заедно с още 30 деца. В групата до 18 години се състезава Милена Кадреева.

В категория дуети се явиха Сонай и Мария, и вокалната група „Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева. Конкурсът бе на изключително високо ниво и даде възможност за изяви на млади таланти и популяризиране на българската естрадна песен. За пореден път децата от Общински детски комплекс-вокална група „Караоке” доказаха, че са едни от най-силните в България.

Милена Къдреева3-то място, парична награда, диплом и торта , спечели дуета Мария Пашова и Сонай Юсеин, 3-то място, кристален плакет и диплом спечели Милена Кадреева. Награди на фирми и спонсори получиха за своите индивидуални изпълнения Мария и Сонай, също бе наградена и група „Караоке” за своето изпълнение от Младежки дом град Пазарджик и организаторката Сийка Вълчева. Диплом за принос в музикалната педагогика получи и ръководителката Юлиана Ковачева.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени