Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ВГ „Караоке” превзе Пловдив за пореден път

21 април 2013, Неделя | 00:15 | прессъобщение

Нови успехи на "Караоке" в национален конкурс

Караоке Националният конкурс за изпълнители или така наречения от всички Малък music idol на забавна песен гр. Пловдив е място за изява на най-талантливите деца на България в областта на музикално изкуство. Организиран МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО,МЛАДЕЖТА И НАУКАТА,ОБЩИНА ПЛОВДИВ РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ – ПЛОВДИВ,ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС – ПЛОВДИВ,СДРУЖЕНИЕ “ЛЪЧИ”, ЕСТРАДНО СТУДИО “ПРИМА”. Участваха 400 деца от цяла България в различни категории  по възраст, вокални групи, дуети, индивидуални изпълнители На този престижен форум Велинград бе представен достойно от ВГ „Караоке” с Ръководител Юлиана Ковачева. В трудната конкуренция своите певчески заложби показаха:

- Георги Филипов, II възрастова група

- Кристина Попова,  II възрастова група

- Кристин Костова,  II възрастова група

- Ани Ушева, I възрастова група

- Сонай Юсеин, III възрастова група

- Иванка Средкова, III възрастова група

- Вокална група „Караоке Джуниър” –новата група от по малка възраст изпълнители /Лилия Радойчева ,Теодора Райнова,Георги Филипов,Александра Ачева,Кристина Попова ,Кристин Костова,Ани Ушева,Мария Лекова/

- Квартет „Paradise” – Диана Чолакова, Наташа Златева, Иванка Средкова, Сонай Юсеин

           Журито с Председател Жан Пехливанов ,членове от музикална академия Пловдив и певицата Веси Бонева бе изключително затруднено при определянето на медалистите, тъй като половината от състезателите бяха представители на музикални училища с професионална подготовка. Въпреки това името на нашия прекрасен град се чу три пъти при връчването на наградите: с перфектно изпълнените „Арлекино” и „Повей, ветре”, Ани Ушева заслужено получи бронзов медал от 37 участника, Квартет „Paradise”  пребориха конкуренцията с песните ”Танц с вечерния дъжд” и Someone и спечелиха специалната награда, а чувственото изпълнение на „Болката от ляво” и „Cry me a river” донесоха на Сонай Юсеин още една специална награда. Родители  и деца от вокална група  „Караоке”-Велинград изказват своята благодарност на Община Велинград за толерантното разбиране ,за това че всеки път ни подсигурява превоз ,за да славим името на Велинград,за положителното отношение към  изкуството и децата.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени