Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Караоке" с нови успешни участия

08 ноември 2013, Петък | 08:17 | общество

Продължават успехите на децата от вокална група „Караоке”

Караоке фестивал

През изминалата седмица децата от вокална група "Караоке" с ръководител Юлиана Ковачева отново доказаха ,че могат много и се представиха страхотно на два фестивала-единия „С песен и обич творим добро”-гр.Пловдив и фестивал на патриотичната и руска песен-гр.София.На фестивала в Пловдив представиха своите индивидуални изпълнения в различните възрастови групи-Ани Ушева,Ива Станчева,Мария Лекова,Георги Филипов,Кристин Костова,Лилия Радойчева-получила специална награда на Орифлейм в първа възрастова група,Теди Райнова-трето място пак във същата група.Трио –Иванка Средкова,Сонай Юсеин и Наташа Златева спечелиха третата награда/парична/ в четвърта възрастова група и ваучер за безплатно участие във фестивал  "15 лалета”-гр.Хисар. Децата заслужиха наградите си ,защото показаха много отговорно отношение и положиха тежък труд, за да постигнат перфектните си изпълнения.

Караоке на фестивал

Във фестивала за руска и патриотична песен децата се класираха и ще участват в гала –концерта през месец декември ,където и ще бъдат съобщени индивидуалните и групови класации.Те получиха лични поздрави от известния български музикант и композитор Андрей Дреников,както и получиха специална покана за участие във фестивал на руската песен в Сливен през месец април.Два софийски ежедневника взеха интервю от солистите,искрено трогнати от таланта им. 

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени