Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград се включва в две от категориите за Годишните награди в туризма

29 ноември 2016, Вторник | 12:50 | прессъобщение

Велинград се включва в две от категориите за Годишните награди в туризма

За първи път тази година Министерството на туризма учредява Годишни награди в туризма. Целта на конкурса е насърчаване развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристически обекти и дестинации, а надпреварата ще даде възможност на участницитеда получават заслужена оценка за усилията си в посока подобряване на туристическия продукт.

Община Велинград подаде апликационни форми за участие в конкурса за две категории -„Община на 2016 за балнео и спа туризъм” и „Туристическа дестинация“. Като партньор общината фигурира и в още една категория-  „Туристическо събитие” за първото Голямо писане на великденски яйца от Чепинския край.

След оценяването на всяка кандидатура ще бъдат излъчени по 6 финалиста в категориите за общини и по 10 финалиста за „Туристическа атракция” и „Туристическо събитие”.  Имената им ще бъдат на сайта на Министерство на туризма и в рамките на месец с интернет гласуване ще бъде избран победителят във всяка една категория.

Наградите ще бъдат връчени на церемония през декември.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени