Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Слънце в шепи

15 януари 2010, Петък | 22:37 | поезия, книги

Поетичен сборник на Катя Славова

Роми Велинград   Първата своя поетична книга „Слънце в шепи” днес, 15-ти февруари, бе представена от самата авторка Катя Славова в клуб „Зорница”. Стихове, импресии, есета, разкази, срещи – читателят има какво да прочете и да се размисли. „Прописах в младостта си – стихотворения и импресии, които споделях единствено с една моя тайна тетрадка. Професиите – отначало учителка, после журналистка – изцяло ме погълваха. Компенсирах литературните си влечения с публицистични есета и очерци.

   Храна за доста късно озарилото ме поетично вдъхновение са вярата, надеждата и любовта, с които не допускам да ме сграбчи отчаяние и се боря с болките, които се случиха в живота ми. Затова в моите стихотворения или разкази има много слънце, което дълго време съм държала в шепи и сега го раздавам на вас, които ще прочетете тази книга” – казва Катя Славова в предговора на книгата си и ни подканя да я прочетем, за да си гребнем и ние малко слънце в шепи.

   Вижте видео:

Get Adobe Flash player

Коментари

Вили,благодаря.Ще оставя една книга за тебе в клуб "Зорница" на "Ал.Стамболийски" 7 /до магазина за дрехи втора употреба/.

#2 Катя Славова в Петък, 05 февруари 2010 13:29

Един прекрасен човек може да напише само прекрасни неща! Бих желала да прочета книгата Ви. Желая Ви госпожо Славова само слънце в живота! - От една ваша бивша ученичка

#1 Величка Илиева в Събота, 16 януари 2010 20:40

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени