Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Семейство Казалиеви-45 години творческа дейност

30 юни 2014, Понеделник | 21:57 | прессъобщение

Семейство Казалиеви отбелязаха 45 години творческа дейност

Залата на читалище „Св.Св. Кирил и Методий“ се оказа малка, за да побере любителите на българската естрадна и поп музика и приятелите на семейство Казалиеви. Иван и Йорданка Казалиеви са доайени в сферата на музикалната педагогика. Като ръководители на ДЮВИШ „Звънче“, техните възпитаници са покорили редица интернационални сцени, завръщайки се с престижни награди от най-висок клас и прославяйки името на Велинград в България и далеч, извън нея. Освен добри преподаватели, семейство Казалиеви са и създатели на авторска българска музика. На 26-ти юни те отбелязаха своя 45-годишен юбилей. Години,в които учеха талантите на Велинград на отговорност, труд и професионализъм. В празника взеха участие голяма част от възпитаниците на семейството, включително и Анелия Рачева, чиито бенефисен концерт бе миналата година. В своя поздравителния адрес кметът на Община Велинград Иван Лебанов, заяви:  „45 години усилен труд и работа са не само повод за празник днес, но и за гордост и дълбок поклон пред една ера на ентусиазъм и възвишен упорит труд в името на Велинград и неговите деца! Поздравявам Ви, за Вашата упоритост, смелост, сърцатост и любов към песента! Благодаря, Ви за Вашия безконечен професионализъм, авторски изпълнения и неспирна радост, която дарявате на всички нас с божествените гласове на децата и прекрасните им изпълнения! „.

Коментари

Pozdrav i cestito na uspeshno orgaziraniot festival.

#1 adem ymeri в Четвъртък, 17 юли 2014 11:38

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени