Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Класирани ученици за Националното многоезично състезание

19 ноември 2016, Събота | 09:58 | образование

Класирани ученици за Националното многоезично състезание

На провелия се областен кръг на националното многоезично състезание двама ученици се класират за националния кръг в Габрово.

Националното многоезично състезание е за ученици, изучаващи английски и немски език като първи чужд език. Провежда се върху три основни компетентности – слушане с разбиране, четене с разбиране и създаване на текст. Право на участие имат ученици от XI-ти клас.

Победителите, които ще представят училището и града и областта ни на националния кръг са: Величка Чорбова и Виктор Бурдин от XIб клас с интензивно изучаване на немски език като първи чужд език и английски като втори чужд език.

Поздравления за постигнатите резултати и успех на националния кръг в Габрово! Вили, Вики стискаме Ви палци!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени