Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Клуб "Здраве" в Плевен

15 октомври 2009, Четвъртък | 09:29

Клуб здраве на държавно първество в Плевен

Грамота Клуб Здраве Велинград   На 8 и 9 октомври се проведе Държавно първенство по гимнастика в Плевен, в което взеха участие и нашите велинградчанки от клуб "Здраве". В държавното първенство, организирано от Плевенския клуб "Спартакисти", който тази година празнува 90 години, взеха участие 595 души от България, обединени в 25 групи. Велинградската група от 16 човека отново се представи отлично и получи плакет и грамота, връчена лично от кмета на Плевен Зеленогорски. С това нашите велинградчанки показаха, че за спорта няма възраст.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени