Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Веселие в клуб "Зорница"

25 септември 2009, Петък | 21:15

Рожденички празнуват

Клуб Зорница Рожденички   В топлия септемврийски ден - 25-ти септември, инвалиден клуб „Зорница” - Велинград, събра своите членове на мило тържество. Йонка Балинова, Радка Данаилова, Стойка Станоева, Младенка Драева отпразнуваха рождените си дни сред много приятели, веселие, цветя и една голяма торта. С топли думи към всички се обърна председателката Катя Славова, Боряна Стаева им подари букети и по една своя книга ”България в легенди и стихове”. Разбира се много много поздравления в стихове и песни прозвучаха към рожденичките, които получиха и подаръци от целия клуб. А клубът наистина знае как да се весели. Певческата група от 8 човека „Приятели на песента”, която е позната на всички във Велинград, преди по-малко от месец, на 11-ти септември, получи първо място на Фестивала на инвалидите, проведен в Пазарджик. Според думите на Асен Градански, те не само са извоювали първо място, но песните им са надминали очакванията на всички.

Get Adobe Flash player

Коментари

Здравейте, Мили хора и мен ме интересува дали Вие възможно да намирате работа на свойте членове ? Skype mi e : pepsito75.

#5 Юлия в Сряда, 30 юли 2014 15:55

Здравейте, Мили хора . И аз като вас съм инвалид . Втора група съм . Вашия клуб занимавали се в намирането на работа на свойте си членове?

#4 Юлиа в Понеделник, 30 юни 2014 18:39

Здравейте, Мили хора . И аз като вас съм инвалид . Втора група съм . Вашия клуб занимавали се в намирането на работа на свойте си членове?

#3 Юлиа в Понеделник, 30 юни 2014 18:39

Познавам някои от тези жени и трябва да ви кажа , че искрено им се възхищавам.

#2 Стефка в Събота, 26 септември 2009 15:35

Мили мои, Йонка, Стойка, Раде и Младенка, Съжалявам, че не можах да присъствам на това мило тържество, по-случай рожденните Ви дни.Приемете моите сърдечни и най-искрени пожелания за здраве!

Човек е богат със своята цел, богат със своя собствен дял! Но не с това, което е взел, а с това, което е дал!

За своите изживени години Вие не тъжете, а още толкова напред с дух и устрем продължете!

#1 Стойна Стоянова в Събота, 26 септември 2009 15:23

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени