Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Клубът на пенсионера в кв. Каменица отпразнува 35-годишния си юбилей

08 декември 2018, Събота | 20:24 | прессъобщение

Клубът на пенсионера в кв. Каменица отпразнува 35-годишния си юбилей

В НЧ „Отец Паисий-1983” с тържествен  водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Антон, бе открито тържество по повод 35-годишния юбилей на Културен клуб на пенсионера - кв. Каменица

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев бе посрещнат със силни аплодисменти.  Членовете на клуба поднесоха огромните си благодарности към градоначалника за подобряването на инфраструктурата,  за усърдната работа за подобряването на водоподаването, за благоустрояването на гробищния парк, за ремонта в клуба и  за големите грижи, които полага за хората от третата възраст.  

„Преклонявам се пред опита и мъдростта Ви! Благодаря за Вашата всеотдайност и принос за развитието на община Велинград. Посрещнете още много годишнини и предайте на идните поколения пламъка и опита които имате! ”

- каза в приветствието си д-р Коев и поднесе  стенен плакет на Пенсионерския клуб.

 

След  представянето на обширен  доклад за развитието и работата на клуба, инж. Теменужка Ушева поднесе грамоти на най-дългогодишните членове на клуба.

За празничното настроение се погрижиха малките мажоретки от  Представителен духов оркестър и мажоретен състав „Димитър Мечев”, гласовитите таланти от ДЮВИШ „Звънче” и ВГ „Караоке”, Група за стари градски песни  „Вела” и  ДЮАНПТ „Здравче-венче” към НЧ „Васил Левски-1904” , ансамбъл за народни песни и танци „Чепино” и певческа група  при културен клуб на пенсионера кв. Каменица.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени