Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът изпрати абитуренти от ПГИТ „Алеко Константинов“

13 май 2016, Петък | 21:22 | прессъобщение

На тържествена церемония кметът д-р Костадин Коев изпрати абитуренти от ПГИТ „Алеко Константинов“

Днес, в двора на Професионална гимназия по икономика и туризъм „Алеко Константинов“- Велинград, по стара училищна традиция, изпратиха своите дванадесетокласници. Цветя, сълзи в очите и усмивки по лицата съпровождаха мероприятието. Сред официалните гости, бяха кметът на община Велинград д-р Костадин Коев и зам.-кметът Сергей Кичиков. Учениците от дванадесети клас в ПГИТ „Алеко Константинов“ бяха подготвили  изненади за своите преподаватели. Специално внимание те отделиха на класните ръководители. Тази година завършват 105 ученици от 5 паралелки със специалности- Оперативно счетоводство, Бизнес администрация, Кетъринг, Готвач и Администратор в хотелиерството

За празничното настроение на всички се погрижиха Трио „PARADISE” и мажоретeн състав към Представителен духов оркестър „Димитър Мечев“.

Кметът на Велинград д-р Костадин Коев пожела на абитуриентите, завършващи в ПГИТ „Алеко Константинов“, щастието и късметът да ги съпътства по- трудния житейски път и успешно представяне на матурите и кандидат – студентските изпити.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени