Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът- делегат на конгрес на БФС

14 февруари 2014, Петък | 11:53 | прессъобщение

Кметът Иван Лебанов участва като делегат на конгреса на БФС

Иван Лебанов

VII-ят Конгрес на Българския футболен съюз се провежда днес. Конгресът бе открит точно в 10:30 часа в Зала 3 на НДК в София.Сред делегатите е и кметът на Община Велинград Иван Лебанов, като изявен спортист и президент на ФК „Чепинец“. Регистрирани са 513 делегати от общо 565. Сред гостите на Конгреса са едни от най-влиятелните хора във футбола - собствениците на Левски, Литекс и Локомотив СофияТодор Батков, Гриша Ганчев и Николай Гигов, както и футболни легенди като Емил Костадинов и Трифон Иванов. Представител на ФИФА e Ева Маске, а на УЕФАДавид Петриашвили. За водещ на Конгреса Борислав Михайлов определи бившия член на Изпълкома Стефан Орманджиев.От 13.00 до 14.30 е предвидено гласуването за президент, а в 14.30 ще бъдат обявени резултатите от избора.Единственият  за президентския пост на БФС е Борислав Михайлов. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени