Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Лебанов посрещна гости от Сърбия

02 октомври 2009, Петък | 19:41

Гости от сръбска горска гимназия гостуваха на кмета

Гости от Сърбия при кмета   Ивана Лозянин и Драган Щаврянин са сръбските гости, с които се срещна вчера, 1 октомври, кметът Иван Лебанов. На срещата присъства и Надежда Ганчева, помощник директор от горската гимназия във Велинград. Както вече писахме на едноседмично посещение в ПГГС "Христо Ботев" са група от Шумарската школа от крад Кралево, Сърбия. Двамата преподаватели са лесоинженери като Ивана е учител по ботаника, а Драган по таксация.

В кабинета на кмета Лебанов те непринудено разговаряха за впечатленията и възхищенията си от Велинград, местната горска гимназия и работата на учениците там.

На 23 октомври, кралевското горско училище чества 110 години от създаването си и по този повод гостуващите преподаватели отправиха официална покана към кмета Лебанов и Общината да им върнат визитата.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени