Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът връчи ключовете на училищен автобус за ОУ „Христо Ботев“

02 юни 2016, Четвъртък | 15:53 | прессъобщение

Кметът на Община Велинград връчи ключовете на училищен автобус за ОУ „Христо Ботев“

Учениците от ОУ „Христо Ботев“ Абланица се радват на чисто нов автобус "Пежо". Придобивката е подарък от Министерство на образованието и науката, Министерството на финансите и  със съдействието на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев.

Гости на тържеството, организирано от директора на училището г-жа Елена Халева, бяха кметът  д-р Костадин Коев, зам.кметът Сергей Кичиков и кметът на кметство Абланица Гълабин Мечкарски.

Посещението на гостите бе свързано и с  тържество по повод връчване на удостоверенията за завършен четвърти клас и Международния ден на детето. Учениците от 4-ти клас изнесоха кратка програмаQ изпълнена с песни, танци и стихове. 

В края на срещата градоначалникът връчи удостоверенията на четвъртокласници, като им пожела да бъдат здрави, усмихнати и да продължават да следват мечтите си.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени