Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Коев гостува на Клуба на пенсионера в кв. Каменица

07 юни 2017, Сряда | 22:17 | прессъобщение

Кметът Коев гостува на Клуба на пенсионера в кв. Каменица

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев посети пенсионерския клуб в кв. Каменица, където потребителите  отпразнуваха  рождените си дни. Посещението бе свързано и с откриването на обновения и отремонтиран пенсионерски клуб.

Ремонтът включва: боядисване и освежаване на таваните и стените, лакиране на ламперията, подмяна на балатумите, смяна на осветителните тела, както и всичко останало, което имаше нужда от ремонт.

От името на всички потребители председателят Павел Ушев се обърна към г-н Коев с огромна благодарност, за помощта и подкрепата, която им оказва във всичко.

Кметът от своя страна, наред с пожеланията за здраве, дълголетие и благополучие на рождениците, ги уважи със скромен подарък и почерпка.

Редом с празненството, бяха обсъдени и теми, касаещи каменчани. Кметът Коев обясни  и успокои хората, че минерална и питейна вода ще имат, обясни за рекултивацията на сметището, и това, че то ще изчезне, след като се изгради компостираща инсталация и съобщи, че предстои да бъдат асфалтирани ул.”Геогри Кирков”, „Милеви скали” и „Христо Смирненски”.   Той сподели, че неговата идея и желание е да има геотермално отопление в детските градини, читалищата, историческия музей и старческия дом. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени