Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Коев на изнесен приемен ден в кв.Каменица

25 октомври 2016, Вторник | 19:51 | прессъобщение

Д-р Костадин Коев на изнесен приемен ден в кв. Каменица

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев проведе поредната изнесена приемна среща с жителите на квартал Каменица в пенсионерския клуб.Срещата съвпадна с деня, в който членовете на  Клуба отпразнуваха рождените си дни и по този случай, в знак на уважение, кметът подари подарък на всеки един рожденик.

На срещата присъстваха и общинските съветници Богдана Пашева и Георги Мяшков, Никола Делиев, управителят на ВТКВ Велинград  Йордан Нанов, директорът на ПУ „Драган Манчов“  Елена Канлиева и г-н Камен Фурнаджиев.

Обсъдиха се проекти и  програми , които предстоят и тези, които вече са в процес на изпълнение. Програмите са: „Национална програма за енергийна ефективност в мнгофамилни жилищни сгради“,  за развитие на човешките ресурси,  оперативна програма „Региони в растеж“,  в която  са включени: нова визия на централна градска част, местата за отдих, ремонт и реконструкция на улична мрежа в града, като ул. „Георги Кирков“, ул. „Христо Смирненски“, ул. „Милеви скали“.

Кметът Коев сподели, че прави проект за рекултивация на сметището в кв. Каменица и изграждане  претоварена станция и пречиствателна станция за водата. Проекти, отностно водопровода на „Водев чарк“, който е прекъснат в момента и проект за околовръстния път  до Клепуза- да бъде асфалтиран, ще бъдат внесени в Министерството на регионалното развитие и благоустройство.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени