Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Коев с награда „Човек на 21 век”

23 юни 2017, Петък | 13:21 | прессъобщение

Кметът Коев с награда „Човек на 21 век”

На 21 юни се проведе официална церемония по връчването на международната награда „Човек на 21 век”. Кметът на Община Велинград  д-р Костадин Коев бе отличен със статуетка „Плодородие” в категория „Публична администарция”.

 За 15-та поредна година събитието се организира от програма „Произведено в България”. Наградата се връчва след прецизно  решение на компетентно жури в следните категории: „Производство”, „Производство-синя икономика”, „Производство и услуги”, „Спорт”, „Авангардно мислене”, „Изкуство”, „Арт креативен предприемач” и  категория „Публична администарция”.

Това е признание за упорития човек, който с много труд върви напред към успеха. Призът се връчва на най-динамично   развиващите се общини и фирми, а основният критерий, по който се определят номинираните,е прогресивно развитие.

Присъстващите на церемонията бяха поздравени от община Велинград с прекрасните изпълнения на грациозните танцьори от КСТ "Импулс" и велинградския славей Мариам Маврова.

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени