Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Коев поздрави дамите от "Зорница"

10 март 2017, Петък | 22:31 | прессъобщение

Кметът Коев поздрави и възрастните дами от клуб „Зорница“ по случай международния ден на жената

Кметът  Костадин Коев наред с посещенията във всички пенсионерски клубове във Велинград, по случай 8 Март,  не пропусна да уважи и празника на клуба на инвалида „Зорница“. 

Градоначалникът бе посрещнат много сърдечно и топло от членовете на  Общинската организация.
Той поднесе пролетно цвете на всяка дама с пожелание за  много здраве, щастие, дълъг и спокоен живот до дълбоки стараини  и ги почерпи с голяма торта. 

Хората с увреждания ползват услугите на МБАЛ „Велинград“, с които те поръчват храна за вкъщи. Градоначалникът пое ангажимента да поеме разхода за транспорта на всички ползватели, както и да им подсигури транспорт, последния петък на всеки месец, когато те празнуват рождени дни и др. мероприятия. 

Председателката  на клуба Катя Славова благодари на кмета Коев и екипа му за съдействието и помощта, която им се оказва всеки път, когато са имали нужда.
Празникът продължи с много песни, рецитиране на  стихотворения, томбола с много награди и въпреки затрудненото им придвижване, те завиха и право българско хоро.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени