Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Коев се срещна с пенсионери от Каменица

11 май 2016, Сряда | 06:37 | прессъобщение

Кметът Коев се срещна с пенсионери от Каменица

На 10 май кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев проведе своя втори изнесен приемен ден в квартал Каменица от 10:00 ч. до 12:00 ч. Жителите на квартала имаха възможност да поставят своите въпроси  и проблеми. Сред обсъдените теми бяха почистването на шахтите в квартала, нуждата от запълване на дупките по някои улици и реновиране на уличното осветление.

Кметът обеща съдействие за разрешаване на поставените проблеми-

„ ... Ще направя всичко възможно квартал Каменица да бъде зониран- горна, долна и средна Каменица. Това ще стане с цел, ако в дадената зона възникне авария, само там да бъде включен спирателният кран. Ще наложа мярка за подобряване на водоподаването ( подмяна на амортизирали кранове и поплаваци и на трите водоема в кв. Каменица).  По- конкретно за сметището имам желание Община Велинград да компостира и сепарира битовите отпадъци. Технологията за компостиране (естествен начин на преработване и рециклиране от природата на битовите отпадъци) и сепариране на отпадъци ( разделно събиране на отпадъците) е една от най-съвременнитетехнологиив Европа.Тя вече е въведена в някои от Регионалните депа за твърди битови отпадъци в България. Този тип инсталация се очаква да се въведе и в Община Велинград. Като идеята е съвместно с Община Ракитово да се изгради ново сметище за компостиране и сепариране на битовите отпадъци.   Радвам се, че хората имат интерес, чрез нашите срещи лично мога да чуя тревогите ви. Лично за мен тези беседи са ползотворни  и  помагащи в работата на мен и моя екип...“

На 17 май от 09:00ч. до 12:00 ч. кметът ще изслуша проблемите на пенсионерите в клуба на квартал Лъджене.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени