Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът ще участва във форум за развитието на Общините в България

10 декември 2015, Четвъртък | 09:48 | прессъобщение

Кметът д-р Коев ще участва във форум за развитието на Общините в България

На 11-12 декември кметът д-р Коев ще участва в дискусионен форум „Общините през програмен период 2014-2020год.“ в  гр. София. 

На форума ще бъде разгледано какво предстои в отделните сфери на общинската дейност. Томислав Дончев, зам. министър –председател по европейските фондове и икономическа политика,  ще запознае участниците с новите предизвикателства, пред които общините ще се изправят през програмния период 2014-2020год. 

Румяна Бъчварова, зам. министър-председател по коалиционната политика и министър на външните работи, ще представи какви ще бъдат административните реформи, които ще се внесат в общинските администрации с цел оптимизиране и подобряването на работата им. 

Г-н Ивайло Калфин, заместник-председател и министър на труда и социалната политика, ще презентира каква е ролята на Общините в националната политика.

Президента на Конгреса на местните и регионални власти г-н Жан-Клод Грекон ще говори за европейската визия, за силно и отговорно местно управление.

На въпроси, свързани със  законодателството на ниво местното самоуправление,  ще отговаря г-н Найден Зеленогорски, председател на комисията по регионална политика , благоустройство  и местно управление в Народното събрание.

Дискусията предвижда участие и на: Лиляна Павлова – министър на регионалното развитие и благоустройство,  Ивелина Василева- министър на околната среда и водите , Десислава Тенева- министър на земеделието и храните.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени