Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът награди победителите в ученическите спортни игри по футбол

04 май 2015, Понеделник | 20:50 | прессъобщение

Градоначалникът връчи лично наградите от ученическите спортни игри по футбол 2015г.

Кметът Иван Лебанов поздрави и награди възпитаници от училищата СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, ПГГС „Христо Ботев“, ПГИТ „Алеко Константинов“, СОУ „Васил Левски“, ОУ „Георги Бенковски“ и СОУ „Методи Драгинов“ в Община Велинград. Ученическите спортни игри се проведоха в следните дисциплини: баскетбол, волейбол, тенис на маса, шах мат и футбол. Отборите, класирани на първо, второ и трето място получиха предметна награда, плакет и грамота.

Кметът Иван Лебанов се обърна към всички гости, преподаватели и деца с думите: „Днес сме се събрали, за да обявим края на ученическите спортни игри, организирани от Община Велинград, в които всички вие, както и вашите преподаватели, показахте високо ниво на игрите и ни накарахте да повярваме в голямото значение на спорта. Пожелавам на участниците да бъдат много здрави, щастливи и все така да следват мечтите си.“

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени