Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Заместник- кметът Сергей Кичиков поздрави зрелостниците на ПГГС „Христо Ботев“

23 юни 2016, Четвъртък | 16:22 | образование

Заместник- кметът Сергей Кичиков поздрави зрелостниците на ПГГС „Христо Ботев“

Заместник-кметът на Община Велинград Сергей Кичиков бе гост на тържествената церемония по връчване на дипломите за завършено средно образование на випуск 2016 г. от ПГГС „Христо Ботев“- Велинград.

Възпитаниците на Професионална гимназия по горско стопанство“ Христо Ботев“ Велинград получиха своите дипломи на тържество в НЧ „Отец Паисий-1893“. Заместник- кметът поздрави зрелостниците от името на кмета на Община Велингра дд-р Костадин Коев и се обърна към тях с думите:

„Мили ученици, бъдещи студенти, следвайте пътя, който сте избрали с вяра, защото тя е най-мощната сила на света. Бъдете здрави, смели и целеустремени. На добър път и успешна реализация в живота!“.

На фона на популярни български песни и танци изпълнени, от ДЮВИШ „Звънче“ и КСТ „Импулс“премина тържественото връчване на дипломите на всички зрелостници.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени