Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Лебанов се срещна с министър Терзиева

30 май 2014, Петък | 14:05 | прессъобщение

Кметът на Община Велинград на среща с министър Терзиева

Кметътна Община Велинград Иван Лебанов се срещна вчера с министъра на Регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева. Срещата бе по повод по-ранни намерения на общинска администрация за ползване на сградата на стария диетичен стол в кв.Каменица, както и Сярна баня. Ако те станат общински сгради кметътзаяви, че желанието му е банята да бъде ремонтиранаи да заработи, като в един от дните да бъде ползвана от ученици и пенсионери безплатно. Освен това, допълни градоначалникът  „...за община Велинград образованието винаги е било приоритет, така че ако успеем да се преборим за диетичният стол, смятаме там да изградим детска градина с ясли“. Другата важна тема, коментирана в строителното ведомство, бе темата с булевард „Съединение“ и търсене на финансиране за ВиК мрежата. Ако министерството помогне на администрацията, канализацията ще бъде подновена и реновирана, което в последствие ще даде старт на ремонта по проект.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени