Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Коев се срещна с децата от "Еделвайс"

19 февруари 2016, Петък | 09:20 | прессъобщение

Кметът Костадин Коев на среща с малчуганите в Целодневна детска градина „Еделвайс“

По покана на педагогическия екип на ЦДГ „Еделвайс“ и Ресурсен център- град Пазарджик, кметът на община Велинград   д-р Костадин Коев присъства на открит урок на тема: “Приобщаваща среда в детската градина за работа с деца със специални потребности“. Залата на детската градина се оказа тясна, за да побере всички емоции, преживявания и добри впечатления, които бяха споделени по време на представянето на малчуганите. На срещата присъства г-жа Амбър Смок- изпълнителен директор на Организацията по застъпничество правата на деца и ученици с увреждани от САЩ (Чикаго).

Под съпровода на детски песни и танци децата от група „Пчеличка“ забавляваха публиката. За по-голяма информираност на присъстващите гости се презентира целите и ефективността от работата на ресурсните учители с децата със специални образователни потребности. Учителите се бяха погрижили по повод наближаващия празник Баба Марта да покажат как децата правят мартенички. Преди края на тържеството градоначалникът поздрави екипа от учители и помощник-възпитатели за постигнатото високо ниво на обучение и интегриране на децата със СОП. На екипа на детското заведение пожела успехи в обучението и възпитанието, а на децата много игри и творчески успехи. 

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени