Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът представи туристическа дестинация Велинград в Берлин

07 март 2019, Четвъртък | 19:12 | прессъобщение

Кметът д-р Коев представи туристическа дестинация Велинград на ITB-Берлин 2019

Кметът д-р Коев представи туристическа дестинация Велинград на ITB-Берлин 2019. Министърът на туризма Николина Ангелкова откри българския щанд на един от най-големите световни туристически форуми – Международното туристическо изложение ITB-Берлин 2019. Министър Ангелкова изтъкна предимствата на България като висококачествена, конкурентноспособна и предпочитана туристическа дестинация. Български съюз по балнеология и СПА туризъм /BUBSPA/, съвместно с Германо-българската индустриално-търговска камара, представи своите членове и възможностите на България за рехабилитация и превенция. На организираната кръгла маса участва и кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, заедно с представители на държавните институции на Германия, германските частни здравноосигурителни каси и туроператори.

Професионалната презентация на Министерство на туризма акцентира върху високото качество на предлаганите туристически услуги в балнео и СПА сектора в България, гарантирано, чрез държавното сертифициране. В Берлин д-р Костадин Коев и изпълнителният директор на туристическа агенция „Булрайзен“ – Велинград г-жа Васка Милушева проведоха редица срещи с представители на Министерство на здравеопазването на Германия, Министерство на икономиката и енергетиката на Германия, Euromed, FitReisen, Thomas Cook, Eberhardt Travel, Ikarus Reisen и др.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени