Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

С любов за Гяуров

15 декември 2011, Четвъртък | 18:09 | общество

Представяне на книги за Николай Гяуров

Михаил АлексиевПо инициатива на г-жа Траяна Белухова - учител по музика в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" Михаил Алексиев бе поканен да представи двете си авторски книги за Николай Гяуров. С много любов, познания и компетентност Михаил Алексиев въведе учениците от 12-ти "А" клас с класен ръководител Светла Стоева в света на Николай Гяуров - ранните му години, интелектуалното му и творческо израстване, неговото величие на световни и наши сцени. Увлекателният му разказ бе онагледен с две презентации - откъси от "Откраднати мигове" и "Армейски Таланти", както и снимки, събрани по време на написването на книгите му "Николай Гяуров - Момчето от Велинград" и "Кралят на басите".

 

Коментари

:) :y :y :y :y :y :y :y

#4 в Неделя, 18 декември 2011 16:07

v otgovor na EVLOGI ---NIKOGAAAA----- :( :( :( :( :( :(

#3 kimi в Петък, 16 декември 2011 17:39

Някой велинградчанин може ли да посочи конкретно, направил ли е нещо Гяуров за града си, например, да е дал средства за оформянето на някоя чешма или нещо подобно; не става въпрос за много пари, а за жест.

#2 Евлоги в Петък, 16 декември 2011 00:51

:y HARESA MI STRAHOTNO E DA SI SPOMNIM ZA NEGO GORDA SAM 4E KRALJAT NA BASA E OT VELINGRAD USPEHI

#1 в Четвъртък, 15 декември 2011 21:42

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени