Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Коев гостува на Чепинския пенсионерски клуб

02 октомври 2016, Неделя | 08:30 | прессъобщение

Кметът д-р Костадин Коев почете Международния ден на възрастните хора в Пенсионерски клуб в квартал Чепино

По покана на Клуба на пенсионера в квартал Чепино, във връзка с Международния ден на възрастните хора, кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев бе техен специален гост. С респект и дълбоко уважение той отправи своите сърдечни поздрави  към  присъстващите, като им пожела да са здрави и щастливи.

Хората от пенсионерския клуб искрено се трогнаха от вниманието на своя гост, като срещата им с него бе изключително сърдечна. 

Старостта е естествена част от живота на всеки един човек. Нека с общи усилия направим така, че тя да бъде изживяна достойно! Нека да изразим уважението и обичта си към възрастните хора, да им покажем, че не сме безразлични към тях, да им подарим усмивка!

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени