Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Д-р Коев бе отличен за цялостен принос в СПА индустрията във Велинград

03 ноември 2017, Петък | 18:48 | прессъобщение

Д-р Коев бе отличен за цялостен принос в СПА индустрията във Велинград

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев и д-р Таня Беличинова присъстваха на първите Национални награди Афродита „Beauty Oskar Aphrodite”, които се проведоха в София.  Събитието бе организирано  от основателката на наградите и „козметична кралица” Цветелина Маймарова и Мис България 2012г.-Габриела Василева.

Кметът на Велинград бе отличен с грамота за цялостен принос в СПА индустрията във Велинград. Д-р Таня Беличинова получи първия Оскар за СПА и Уелнес индустрията като цяло.

В номинациите бяха допуснати салони и СПА центрове с доказани методи и резултати, отговарящи на световните стандарти.

Председатели на журито бяха Лорд Евгени Минчев, Елена Кристиано, Жени Калканджиева, Кристина Патрашкова, д-р Ели Коева- дерматолог, Албена Атанасова- журналист, Златка Димитрова- модел.

В рамките на номинационната вечер бяха обявени и петте категории: „Нека върнем времето назад”- козметични анти-ейдж програми и методики, Системи и продукти за ремоделиране на тяло, стягане и антицелулитни програми,  Центрове, прилагащи авангардни програми, хоу-хуа и нови технологии, Арома и холистични терапии и продуктови номинации.

Наградите на заслужилите в областта на козметиката ще бъдат връчени месец след обявяването на номинациите. Така ще се постави началото на една традиция, насърчаваща индустрията на красотата, в която Велинград участва активно като Спа столица на балканите.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени