Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Д-р Костадин Коев се срещна със симпатизанти от с. Драгиново

30 септември 2015, Сряда | 21:03 | политика

Костадин Коев проведе среща със своите симпатизанти в село Драгиново

Кандидатът за кмет на Община Велинград от ПП ГЕРБ д-р Костадин Коев проведе среща със своите симпатизанти в село Драгиново, което е четвъртото по големина село в България с близо 5000 жители. Събитието бе организирано от кандидата за кмет на селото Бисер Маджиров и кандидата за общински съветник за втори мандат Любомир Перчинков. Присъстваха и много други съветници от листата на ПП ГЕРБ.

Д-р Коев представи виждането си за развитието на Драгиново и изрази увереност, че за следващите четири години селото може да се промени много в положителна посока, защото има  млади хора, а именно те са двигателят на промяната. Той показа, че е запознат с проблемите на населеното място и че заедно с г-н Маджиров и подкрепата на правителството и различните европрограми до 2021г. много от тях могат да бъдат решени. Целта на срещата бе диалог с хората и той се получи. Защото присъстващите открито изразиха подкрепата си, но и не избегнаха болезнените проблеми като липсата на паркове, лоша инфраструктура, боклуците и нарастващия брой нерегламентирани сметища, недостига на места в единствената детска градина, незаконните сгради в ромската махала, които са без ток и вода и т.н.  

 платена публикация

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени