Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Когато сме заедно, сме силни и можещи”

03 декември 2016, Събота | 07:45 | образование

„Когато сме заедно, сме силни и можещи”

В 11:00ч.  в голяма зала на община Велинград по повод 3-тидекември-световния ден на хора с увреждания се състоя концерт-изложба, организирана от помощно училище „Драган  Манчов” гр. Велинград. Събитието е под патронажа на кмета д-р Костадин Коеви по проект на Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства под надслов „Когато сме заедно, сме силни и можещи”.

Г-жа Мариана Зинкова, Директор дирекция „ХЦД” ,приветства участниците и им пожела: „Светлина в душите и да бъдат здрави и  благословени”.

Учениците от ПУ „Драган  Манчов”  и възпитаници на ДНСТДМБУ  показаха своите умения, като влязоха в роли от детски приказки в  красиви  костюми, разигравайки  детски приказки. В концертната програма се включиха и възпитаниците на  г-жа Катерина Мирчева, директор на ОДК. 

Те огласиха залата с прекрасните си изпълнения на саксофон. Малките флейтисти от школата с ръководител Венера Ланджова, изпълниха сърцата и душите на присъстващите.

Изложбата, която е експонирана във фоайето на общината, включва рисунки, апликации и други  творби. Всеки участник в програмата получи  по един шоколадов Дядо Коледа и  лакомства.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени