Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Коледно тържество в ДЦДМУ "Надежда"

20 декември 2010, Понеделник | 22:08 | празник

Подаръци и изненади за децата от Дневния център

Коледно тържество в ДЦДМУ НАдеждаВ Дневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” гр. Велинград 20.12.2010 год. беше празничен ден, изпълнен с подаръци и изненади. Тази година на Коледното си тържество децата бяха зрители, а представлението изнесе не кой да е, а самите госпожи на Дневния център. Изненадата се хареса и модернизираната коледна пиеса донесе много смях и веселие. Но какво е празника без Дядо Коледа? Добрият старец изненада децата с чувал пълен с подаръци. Приятелят им Стефан Зарев също не ги забрави и тази година.

Празнуване на Коледа в ДЦДМУ НадеждаТрадицията продължава да радва децата и доказва, че има много добри хора, запазили Коледния дух в себе си. Възпитаниците на Дневния център бяха изненадани още веднъж с лакомства, осигурени от Ротъри клуб, Фани Шеврова, Руми Дойкина. За спомен през настъпващата година присъстващите получиха настенен календар с колективна снимка на персонала и децата. Всичко е добре, когато завършва добре. Прекрасният ден продължи с музика и танци, доказателство, че децата от “Надежда” умеят да се веселят.

Коментари

Strahoten mlad lachezaren personal!Strahotni dechica!Da ste jivi i zdravi vsichki!!! :))

#1 Gergana Bajdarova в Сряда, 22 декември 2010 15:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени