Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Коледа е радост"

15 декември 2019, Неделя | 19:06 | празник

Традиционен коледен концерт на ЦПЛР-ОДК

На 13 декември от 17:30 часа в НЧ „Отец Паисий-1893” талантите на ЦПЛР-ОДК-Велинград представиха традиционния си Коледен концерт.

Сред официалните гости бе зам.-кметът на община Велинград Светла Томова, която поздрави организаторите с думите:

„ Искам да изразя своето уважение към Вас- преподавателите за изключителната Ви дейност в развитието на младите таланти и Ви поздравявам за усилията, професионализма и любовта, които влагате. Скъпи деца, с вашите изпълнения Вие ни дарявате с незабравими и красиви мигове, за което Ви благодаря от сърце!”.

Тържеството бе изпълнено с много танци, песни и прекрасно настроение, което бе предадено на публиката от талантливите възпитаници на Центъра.

В програмата взеха участие школите по флейта, саксофон, малките журналисти, театралната школа, КСТ „Импулс”, хор на малките и приятелите им от вокалните групи към ИСУ "Васил Левски"- "Изгряващи звезди" и "Сладкоглас", ДЮВИШ "Звънче", както и Представителният детско-юношески ансамбъл за народни песни и танци "Здравче венче".

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени