Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Коледен базар на ПГД “Иван Вазов“

04 декември 2015, Петък | 12:30 | култура

Коледен базар на ПГД “Иван Вазов“

В навечерието на най –топлите и семейни празници –Рождество Христово и Нова година, за втора поредна година ,учениците от ПГД“Иван Вазов“ изработиха уникални коледни свещници от естествени материали,които са изложени на щанд в „Информационен център за малък и среден бизнес“. Жителите и гости на града могат да се насладят на  коледната магия  и да си закупят предлаганите сувенири. Отново част от средствата ще бъдат дарени за благотворителност, за да станем съпричастни с чуждата болка и страдание.

Доказателство за таланта и възможностите на нашите ученици  е отправената  покана  от Министерството на образованието и науката -на 22.12 2015 г. Професионална гимназия  по дървообработването „Иван Вазов“, да участва в коледния базар  на открит щанд. На него ще бъдат изложени декоративни пана ,разкриващи непреходността на българските занаяти  и празнично украсените свещници, посветени на Рождество Христово.

С  прекрасните  и ръчно изработени сувенири ,нашите ученици искат  да пожелаят на всички  една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и   щастлива  Нова година!

Коментари

Браво на учениците и техните учители! В това трудно време да съумееш да съхраниш трудолюбието е голямо постижение!Браво, дерзайте напред ученици и и учители!Весели празници! :n

#1 Тасев в Петък, 04 декември 2015 21:48

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени