Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Коледен плувен турнир

31 декември 2010, Петък | 14:25 | общество

Традиционен Коледен плувен турнир във Велинград

Коледен плувен турнирНа 23 декември 2010 год. от 16:00 часа се проведе Традиционен Коледен Плувен Турнир, организиран от Плувен клуб "Белмекен" и Общински детски комплекс. Всички деца имаха възможност да изявят спортните си заложби и бяха подкрепяни от родители и приятели. Заслужиха достойно своите подаръци и почерпки, осигурени от пастор Стефан Зарев и меденки "Премиера". Децата, също по традиция получиха и бисквитена торта от хотел "Олимп".

Коментари

i ni v petaka patyvame na tam :y :y :y :D :D :O :O

#3 valentin в Сряда, 19 януари 2011 18:08

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАШИТЕ ТАЛАНТЛИВИ ПЛУВЦИ И ЗА ТЕХНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ!ДОСТАВИХТЕ НИ ГОЛЯМА РАДОСТ!ВАШИТЕ УСПЕХИ СА ГОРДОСТ ЗА ВЕЛИНГРАД!

#2 ДЕБЕЛУШИНА в Сряда, 12 януари 2011 00:22

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАШИТЕ ТАЛАНТЛИВИ ПЛУВЦИ И ЗА ТЕХНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ!ДОСТАВИХТЕ НИ ГОЛЯМА РАДОСТ!ВАШИТЕ УСПЕХИ СА ГОРДОСТ ЗА ВЕЛИНГРАД!

#1 ДЕБЕЛУШИНА в Сряда, 12 януари 2011 00:22

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени