Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Коледен празник на децата от ЦНСТ

29 декември 2014, Понеделник | 08:27 | празник

Членовете на Фенклуб на Манчестър Юнайтед зарадваха децата от Центъра за настаняване от семеен тип

Членовете на Фенклуб на Манчестър Юнайтед Велинград реализираха своя отдавнашна идея. По тяхна инициатива на 23-ти декември се проведе коледното тържество за децата от Центъра за настаняване от семеен тип - Велинград. В дарителската акция за събитието се включиха както членовете на фен клуба, така и кметът на Община Велинград  г-н Иван Лебанов, инж. Иван Гьошев, Боги Пашева, Наско Янакиев, семейство Димитър и Мария Георгиеви. Като доброволци се изявиха водещата на тържеството Жанет Томчева, певците от ДЮВИШ "Звънче" Ива Папаркова и Христина Влахова, от вокална група "Караоке" Сонай Юсеин. Техните изпълнения донесоха много коледно настроение за децата. Кратък откъс от филм за историята на големия английски клуб въведе децата в темата за спорта.

Разбира се, най-очакваните гости бяха Дядо Коледа и неговият помощник елф. Те раздадоха на всяко дете подарък за празника. Общо за всички обитатели на дома бяха предадени на преподавателите три топки - футболна, баскетболна и волейболна и федербал. За малките палавници имаше богата гощавка, завършила с голямата торта с логото на Манчестър Юнайтет. Тържеството бе изпълнено с много музика, танци и весело настроение.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени