Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Коледна елха грейна в КСУДС

10 декември 2009, Четвъртък | 17:20

Ученици от ПГГС и деца от КСУДС украсиха коледна елха

КСУДС ПГГС деца елха   Красивото коледно дръвче, което ПГГС "Христо Ботев" - Велинград, подари на децата от Комплекс за социални услуги за деца и семейства (КСУДС), днес 10 декември, грейна. То бе украсено от малките ръчички на децата от дома и учениците от ХІІ-А клас на ПГГС. Но това не бе единствената изненада. Малчуганите получиха и много подаръци - дрешки и играчки от учителите и учениците от горската гимназия, меденки от "Меденка - Любимка". Радостта от подаръците избликна в детска глъчка, песни и закачки.

   Вижте украсяването на елхата:

Get Adobe Flash player

Коментари

Neka ima mnogo takiva migove za tezi malki sazdaniq prosto ima xora vse o6te koito mislqt za tezi deca

#1 irka в Вторник, 15 декември 2009 17:17

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени