Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Да сътворим добро!

03 декември 2014, Сряда | 15:48 | култура

Коледна изложба- базар на ПГД „Иван Вазов”

Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви с представените коледни сувенири, изработени от учениците на ПГД”Иван Вазов”.

От 4-ти декември  2014г. гражданите и гостите на града могат да се насладят и да си закупят празничните изделия на щанд в Информационния център за среден и малък бизнес –гр.Велинград.

 

С част от средствата, възпитаниците на училището ще изразят своята съпричастност и най-добри пожелания към техните връстници в нужда.

 

    „Нека Коледа вълшебна

  в  сърцето вечно да гори,

  в   душата винаги добро да има

  и всяка година по-силно да блести.”

Коментари

bravo na momchetata- prodakjavaite v sashtiq duh

#3 tanita в Вторник, 09 декември 2014 20:49

Браво!Днес посетих изложбата и съм много впечатлена!Браво на учениците и техните ръководители.С тази свои творения ще окрасят домовете ни и ще помогнат на нуждаещи се!

#2 мария в Събота, 06 декември 2014 22:40

strahotni ste brat4etomi

#1 Fati в Петък, 05 декември 2014 09:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени