Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Коледно реване“

18 юли 2014, Петък | 11:15 | прессъобщение

„Коледно реване“ и във Велинград

Небивал успех е пожънала първата книга авторката, родом от Велинград, Елена Пеева — Никифоридис. В труда на авторката са разказани случки и спомени от детството й във Велинград, нейната баба и преживени случки по света. Книгата бе представена в рамките на Велинградски празници на културата 2014, като това е четвъртото по ред представяне. Книгата успешно е показана пред публика в Солун, София и Пловдив, а любителите й вече наброяват стотици. Вчера тя успешно бе представена и пред велинградска публика в Градската художествена галерия. Известният публицист и издател Румен Леонидов представи книгата на Елена с думите: „Тя е автор с талант, човеколюбие и етническо разбиране, а нейната книга, трябва да се прочете от всеки“. Леонидов допълни, че е много трудно човек без опит да се справи така успешно в писането на разкази, които вълнуват. Авторката благодари на Община Велинград за възможността да представи своята книга в рамките на Велинградските празници на културата.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени