Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Един ден с дъх на Коледа

23 декември 2011, Петък | 17:50 | прессъобщение

Коледно тържество в ДЦДМУ “Надежда”

Коледно тържество в ДЦДМУ НадеждаНа 22 декември 2011г. /четвъртък/ от 14.00ч. екипът и децата на ДЦДМУ “Надежда” гр. Велинград сътвориха чудно коледно тържество с много музика, танци и коледно настроение. Стаята се оказа тясна за щастливите деца, които с грейнали от вълнение очи очакваха най – важният гост за деня – Дядо Коледа.

 

Но преди това всички с много смях се забавляваха по време на спортните игри и коледната дискотека. Приятелите от група “Караоке” с ръководител Юлия Ковачева зарадваха всички с песните си, след което раздадоха на всички деца подаръци от кампанията “Подари частица от своето сърце”. Благодарни сме на Ротъри клуб, г-жа Боряна Стаева, Меденка любимка, без които празникът нямаше да бъде толкова вълнуващ.

И ето, че дойде Дядо Коледа, които криеше в чувала си още много изненади.

ДЦДМУ “Надежда” гр. Велинград пожелава на всички свои приятели Щастлива и ползотворна 2012 год.

И нека всички работим в името на това, да има повече усмихнати деца.

Коментари

:D :y i az izkam da sam tam

#2 fkgjsgfj в Неделя, 25 декември 2011 08:59

:)

#1 в Събота, 24 декември 2011 13:44

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени