Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Коледно тържество в Каменица

23 декември 2013, Понеделник | 17:56 | общество

Коледно тържество в ОНЧ „Васил Левски 1904“

Коледно тържество в Каменица

Малък концерт от звуци, багри и песни зарадва предколедно жителите от кв. Каменица. Коледарите от Мъжката фолклорна група към ОНЧ „Васил Левски 1904“ с геги и колачета, завързани за тях, с коледна песен завладяха публиката в малката зала на читалището. „Тиха нощ, свята нощ“, в изпълнение на шлагерна група за стари градски песни „Вела“, създаде истинско празнично усещане сред хората, а игривите танци и песни на Детско-юношески ансамбъл „Здравче-венче“ вдигнаха градуса на настроението.

На коледното тържество бяха наградени най-активните за 2013г. читатели към библиотеката на читалището- Бисерка Петрова и Цветелин Тодоров. Бяха наградени и спечелилите първи места в традиционния конкурс за рисунка- Калина Деспотска - първи клас, Елена Захова - втори клас, Христо Захов - трети клас и поощрителна награда за Йорданка Хаджиева – втори клас.

В края на тържеството водещата Йонка Банева се обърна с пожелание към всички:

Нека съумеем да запазим магията на Коледната нощ през цялата година, за да бъдем по- добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворим по едно малко чудо всеки ден- една усмивка, едно добро дело, един топъл жест...

 

Коментари

Коледните тържества в Каменица са винаги едни същи, но пък хората от Каменица обичат да си ги глезат, защото изпълнителите наистина са много добри.

#1 sel в Вторник, 24 декември 2013 08:26

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени