Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

”Да грейнат детските усмивки”

18 декември 2013, Сряда | 13:47 | празник

Коледен концерт на децата в неравностойно положение

Коледен концерт на децата в неравностойно положение

Щастливи детски усмивки изгряха на много личица на празничния Коледен концерт на децата в неравностойно положение. Той се проведе на 17-ти декември следобяд съвместно с участието на Общински детски комплекс и Отдел за закрила на детето. Празничната програма включваше малки сценки, изпълнения на деца от ДЮВИШ „Звънче“ и  танци на  двойки от СК „Импулс“.

Голяма радост за децата бе пристигането на дядо Коледа с големия чувал с подаръци. Много малчугани, нетърпеливи да получат своите подаръци, излезнаха на сцената да рецитират или попеят на дядо Коледа.

Коледен концерт на деца в неравностойно положение

Пастор Стефан Зарев, след разказаната от него приказка за Рождество Христово,  дари също на децата много коледни подаръци. Специални подаръци за празнуващите имаше и от Ротари клуб и ЦДГ „Радост“.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени