Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Концерт спектакъл за Деня на Победата

09 май 2014, Петък | 14:12 | празник

Концерт на Дружество „Славяни“ и ВГ „Караоке“

На 8-ми май в 18.00ч. в залата на НЧ "Отец Паисий" Дружество „Славяни“ , съвместно с  ВГ „Караоке“ поднесоха на граждани и гости на Велинград вълнуващ концерт-спектакъл, посветен на 69 годишнината от Победата на фашизма.

Развълнувана, Людмила Кремова, която откри концерт-спектакъла, се обърна към препълнената зала с думите: „Концертът специално е посветен на Втората световна война-една от най-великите дати на човечеството...да знаят и да помнят поколенията с каква велика цена е платена Победата...“. Редуваха се спомени и песни в изпълнение на Владимир Рашков – Вова, Ирина Байрактарова, Ирина Балабанова, Юлиана Ковачева и ВГ „Караоке“. На финала много от присъстващите запяха заедно с изпълнителите „День победы", а в очите на много от тях имаше сълзи от вълнение.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени