Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Концерт на клуб по спортни танци „Импулс”

14 юли 2016, Четвъртък | 14:06 | прессъобщение

Концерт на клуб по спортни танци „Импулс”

Вече повече от 7 години участници в Празниците на културата са танцьорите на Клуб по спортни танци „Импулс”- носители на много медали и награди от престижни състезания в България и чужбина. 

Велинградчани и гости на града се насладиха на танцовия спектакъл на КСТ „Импулс” на площад „Николай Гяуров”. За всички любители на танците танцьорите от „Импулс” танцуваха- джайф, румба, пасо добле, самба, ча-ча, танго и английски и виенски валс.

В продължение на час и половина танцьорите от школите на “Импулс” във Велинград и Ракитово демонстрираха висока класа и много любов към танца. Като се почне от най-малките, които греят от ентусиазъм и се стигне до групата на шампионите от национални и международни първенства. Приятна изненада за публиката бе, че в този концерт на “Импулс” се включиха и певци от Детската музикална школа “Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви и Вокална група „Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева. Гласовете на Иванка Алексиева и Сoнай Юсеин очертаха музикалната рамка на танцовото шоу.

На финала на концерта на сцената за поклон излязоха всички участници от всички възрастови групи и техните ръководители Мая Кондарева и Петър Милчев и се видя, че сцената е наистина малка да побере огромния брой възпитаници на клуба.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени