Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Концерт на талантите

20 октомври 2009, Вторник | 16:02

Предпразничен концерт на учениците на Неофит Рилски

Неофит Рилски мажоретки   ОУ "Неофит Рилски" - Велинград, дни преди честването на своята 120 годишнина е в предпразнично ностроение. В останалото малко време преди официалното отбелязване, училището подготви интересна програма. Вчера, 19 октомври, от 11 ч. в зала "Знаме на мира" бе изнесен Концерт на талантите. Обединили своите усилия децата от ОУ "Неофит Рилски" показаха, че умеят да пеят, танцуват, рецитират и играят на сцена така както умеят да се учат и да пазят традициите и духа на своето родно училище.

   На сцената в залата бе пресъздадена историята на българското училище до днес новото време, когато съвременните технологии са навсякъде. Интересни комични сценки предизвикаха смях в залата, а изпълненията на "Звънче", "Импулс" и мажоретния състав създадоха истинско празнично настроение.

   Това празнично настроение ще продължи и в следващите дни: 21 октомври (11 ч. в ОНЧ "Св. Св. Кирил и Методий") - празничен конкурс; 22 октомври (11 ч. в училището)- юбилейна спартакиада; 23 октомври (11 ч. в училището) - парад на хвърчилата и зооизложба и 26 октомври от 11 ч. в читлащието - математическо състезание. Официалният празник пък е на 30 октомври от 10 ч.

   Вижте снимки: Концерт Неофит Рилски 120 годишнина и видео:

Get Adobe Flash player

Коментари

nai qkite majoretkite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

#4 mima в Събота, 24 октомври 2009 19:10

taaaq pyk fatma myr6ata

#3 e ona в Четвъртък, 22 октомври 2009 21:46

а бее гришата е най-големие

#2 анонимка в Сряда, 21 октомври 2009 21:51

xaxa nai- 6tyravoto tyrjestvo ii mene me ima v snimkite ;dd **

#1 aнii в Вторник, 20 октомври 2009 20:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени