Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Концерт на ВГ "Караоке"

07 юли 2014, Понеделник | 23:57 | прессъобщение

Веселба, песни и великолепни танцови изпълнения от „Караоке“ и приятели

ВГ "Караоке" с участието на публиката и концертни изпълнения от вокалната група към НЧ “Отец Пайсии“ радваха публиката във втория ден от Велинградски празници на културата 2014. Със своето участие младите таланти с ръководител Юлияна Ковачева представиха неостаряващи песни на Емил Димитров, Росица Кирилова, Паша Христова и редица български певци, чиито изпълнения остават в историята на българската музика. Интерпретацията на младите певци на „Караоке“ задържа публиката и в дъждовното време на площад „Николай Гяуров“ .

Свои прекрасни изпълнения представиха и малките танцьорки от образцова балетна школа Первоуралск Екатеринбург Русия с художествен ръководител Галина Кругових.Участниците поздрави зам.кметът на Община Велинград Георги Янчев. Община Велинград благодари за участието на ВГ “Караоке“ и гостите от Русия , както и на нашите спонсори -  изворна вода „Бачково“, хотел „Роял СПА“, БЛЦ „Камена“,  фирма „ДАВ“ ЕООД и Обединена българска банка.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени