Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Сгушени звездици“ и „Звънчета“ на едно място

16 юли 2014, Сряда | 15:50 | прессъобщение

Концерт на музикални звънчета и звездици

Великолепен концерт на 14-ти юли представиха младите таланти на ДЮВИШ „Звънче“ и Вокално студио „Сгушена звездица“. Двете школи с ръководители,  съответно домакините от Велинград семейство Казалиеви и Таня Точева от град Петрич, доставиха истинска наслада на публиката на площад „Николай Гяуров“.

В началото на концерта ръководителят на студиото в Петрич Таня Точева връчи специален поздравителен адрес на кмета на Община Велинград Иван Лебанов за изключително добрата организация на „Дъга над Клептуза“ и за топлото посрещане във Велинград. Г-жа Точева спомена в своя адрес и способността на градоначалника да запазва и надгражда културните традиции във Велинград.

Двете авторитетни школи са едни от най-уважаваните в страната,  а наградите на техните възпитаници са стотици. Школите участват и съвместно в редица международни форуми. Своите великолепни музикални умения показаха всички участници, а публиката ги аплодира бурно в двучасовия им концерт. Кметът на Община Велинград връчи грамоти на двете школи, като им благодари за изключителното представяне на „Велинградски празници на културата“ 2014.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени